Magnetoteràpia teràpia amb imants

El fonament de la magnetoteràpia – teràpia amb imants – consisteix, en la col·locació dels imants produint un camp magnètic, generant augment en la circulació sanguínia del teixit que s’estigui treballant o que està lesionat, produint així disminució de la inflamació i dels seus símptomes: dolor i tumefacció.

Magnetoteràpia teràpia amb imants

La Magnetoteràpia és una teràpia física amb imants cada vegada més utilitzada en fisioteràpia, i que al centre Teràpies Par Bio de Lleida es duu a terme.

És una teràpia eficaç, a més a més actua com relaxant muscular tant en la fibra llisa com en la fibra estriada.

Els camps magnètics actuen sobre el sistema simpàtic disminuint el to muscular. Aquest efecte relaxant, al començament, pot ser local però a mesura que es fa el tractament, arriba a generar un efecte ampli sobre el sistema nerviós central, ja que hi ha una disminució del to simpàtic; la qual cosa provocarà un efecte generalitzat de relaxació.

El seu fonament consisteix en:

  • Col·locar els imants produint un camp magnètic, que generen augment en la circulació sanguínia del teixit que s’estigui treballant. Aquest augment facilita la regeneració del teixit danyat a través dels camps magnètics que estimulen la producció de col·lagen, la formació de vasos sanguinis i el teixit ossi.

És indubtable que si per qualsevol mitjà aconseguim millorar la circulació, activar els processos energètics i eliminar les substàncies de deixalla haurem establert les bases perquè el cos es posi en marxa i activi la seva capacitat de regeneració al màxim.

 

Si tens qualsevol dubte sobre la teràpia amb imants