Magda Solé

Terapeuta teràpies naturals

Magda Solé Terapeuta trabajando con un paciente

Quí es

Magda Solé?

Una cadira de rodes era el futur que l’especialista va predir, quan van diagnosticar-me una malaltia degenerativa fa uns anys.

A partir d’aquell moment, i amb l’ajuda de la meva família, vaig cercar, provar… fins a trobar la solució al meu problema de salut: les Teràpies Alternatives.

Vaig començar a veure millores en el meu cos, i a partir d’allí vaig iniciar la meva formació l’any 2009 amb aquest tipus de teràpies. Durant aquest procés de formació, vaig adquirir les habilitats per ajudar aquelles persones que no trobaven solució als seus problemes de salut.

L’objectiu a Par Bio és solucionar problemes de salut, utilitzant teràpies que redueixen en gran manera la ingesta de medicines.

Consulta terapias naturales Terapia Parbio
Terapias naturales con niños

Història

Des del moment en què vaig començar a explorar el món de les teràpies alternatives i integratives, el meu principal objectiu ha estat millorar tots els aspectes de l’ésser: el físic, l’emocional, l’espiritual i l’energètic.

Amb la pràctica diària de treballar amb les persones, he pogut observar que, en ocasions, hi ha situacions que se’ns escapen de les mans.

El meu objectiu constant és estudiar, investigar i analitzar per trobar les solucions adequades per superar els obstacles i els problemes que el cos ens manifesta. Sempre estic compromesa a aprendre i millorar per poder ajudar de la millor manera possible.

Encara avui, aquesta és una de les coses que tinc molt present: sempre analitzar i, més enllà d’això, buscar el perquè, incansablement, fins a trobar la resposta.

Després de treballar en altres empreses, clíniques, i altres entorns, fa 8 anys vaig prendre la decisió de muntar la meva pròpia consulta Teràpia ParBio a Lleida, on dedico el meu dia a dia a ajudar a persones a recuperar la seva salut.

Magda Solé Terapeuta Natural con un paciente Terapia Biomagnetismo

“EL NORMAL ES TROBAR-SE BÉ”

Les teràpies naturals alternatives ofereixen una visió holística de la salut i el benestar, tractant la persona en la seva totalitat en lloc de només els símptomes. Aquests mètodes terapèutics promouen un benestar integral, ajudant a millorar no només la salut física, sinó també la salut mental i emocional.

Les teràpies naturals també es centren en l’estimulació de la capacitat innata del cos per guarir-se a si mateix, potenciant els mecanismes de curació naturals que ja estan presents en cada individu.

La prevenció de malalties és un dels pilars fonamentals de les teràpies naturals, posant l’accent en la promoció d’un estil de vida saludable i la prevenció de problemes de salut abans que es manifestin.

Descobreix les meravelles de les teràpies naturals i com poden millorar la teva qualitat de vida de manera natural i saludable.

CONBANDERA_KITDIGITAL