Hipnosis Clínica Reparadora HCR

Què és la HIPNOSI CLÍNICA REPARADORA (HCR)?

 

La HIPNOSI CLÍNICA REPARADORA (HCR) és el conjunt de tècniques terapèutiques desenvolupades en les darreres dues dècades pel Llic. Armando M. Scharovsky, psicòleg argentí, membre fundador i actual directiu d’ALADHIC: Associació Llatinoamericana d’Hipnosi Clínica.

Magda Sole Terapeuta Terapies Alternatives Lleida cat

La HCR inclou entre altres eines, els recursos terapèutics següents:

  • Regressions a Vides Passades.
  • Regressions a la Infància.
  • Reparació de traumes de la Infància.
  • Com enfrontar les Fòbies i la síndrome d’atac de Pànic.
  • Com enfrontar les malalties psicosomàtiques.
  • Por, angoixa, malalties psicosomàtiques.
  • Com solucionar l’estrès i l’Insomni.
  • Dibuix en Trance.
  • Reprogramació de la conducta.
tratamiento de adicciones Terapia ParBio

Diu el Lic. Scharovsky: “Es tracta de tot un model terapèutic diferent, on la hipnosi s’utilitza com una eina de recerca per trobar l’origen del símptoma, el trauma disparador.

L’objectiu s’alinea amb els objectius de les primeres èpoques de Freud, on ell va descriure el símptoma com una història a la qual falten les paraules i l’aclariment de les quals provoca la cura, definida com la recuperació de treballar i estimar amb felicitat”.

La HIPNOSI CLÍNICA REPARADORA o la INTROSPECCIÓ GUIADA REPARADORA són els noms de les tècniques que he desenvolupat personalment per afrontar i solucionar les malalties psicosomàtiques, els traumes de la infància, les fòbies, les síndromes de pànic, la depressió i altres mals de l’esperit.

Per això, un pacient en hipnosi clínica és una persona travessant un estat de relaxació important i molt plaent, despreocupat de tot, concentrant els seus recursos mentals en un procés d’introspecció en un punt focal que li proposa el terapeuta.

Introspecció Guiada Reparadora (IGR)

La INTROSPECCIÓ GUIADA REPARADORA® (IGR) és una nova manera de denominar les tècniques que he desenvolupat a través dels anys.

Doncs bé: encara que les tècniques d’introspecció i reparació que practico provenen del camp de la hipnosi, sobretot de la més moderna, la “Hipnosi Ericksoniana”, en l’aplicació de les mateixes el pacient MAI PERD LA CONSCIÈNCIA, dialoga permanentment amb el terapeuta i mai rep “ordres”. O sigui que es troba en un procés d’“INTROSPECCIÓ GUIADA” que per definició ha de ser-ne conscient.

D’altra banda, l’objectiu no és “terapèutic” en el sentit psicològic del terme, sinó de REPARACIÓ ESPIRITUAL, atès que en aquest procés de mirada cap a dins el que es busca és trobar les arrels profundes on el nostre esperit va quedar afectat per poder assistir-hi i reparar-ho.

HIPNOSI CLÍNICA O INTROSPECCIÓ GUIADA: No és un estat d’inconsciència o d’al·lucinació on el pacient perd el contacte amb el món real circumdant, sinó més aviat un estat d’HIPERCONCIÈNCIA on la ment s’expandeix i es focalitza i en un estat de còmoda relaxació pot evocar records, multiplicar potencials, etc. El pacient hipnotitzat n’està conscient tot el temps i pot parlar i recordar després íntegrament la sessió.

Regressió a la infancia

La memòria ens lliura sempre un tros d’informació freda, a la manera d’un titular de diari, com una manera de defensar-nos contra la invasió dels mals records.

El pacient a Hipnosis Clínica o amb IGC en canvi pot revivificar aquests records i reviure les emocions originals, realitzant així un virtual viatge en el temps que ens permet trobar i reparar situacions doloroses de la infància.

Regressió a una vida passada

També és possible obtenir informació semblant d’hipotètiques vides passades, amb resultats moltes vegades espectaculars: cura de fòbies i dolors en una sola sessió, etc.

Per als qui creïn en la reencarnació es tracta de veritables records de vides anteriors.

Per als escèptics es tractaria de formacions simbòliques de l’inconscient, a la manera dels somnis.

whatsapp_magda

Si vols més informació pots contactar per telèfon o per Whatsapp al 651 999 941

terapia con hipnosis Magda Sole Terapia Parbio