Banda Gàstrica Virtual

Què és la Banda Gàstrica Virtual?

La BGV consisteix en suggestions hipnòtiques per generar bones conductes en l’alimentació i treure mals hàbits alhora de menjar.

Què és la Hipnosi?

És un estat ampliat de la consciència que es dirigeix ​​cap a l’interior.

Què s’aconsegueix?

Enfortir la voluntat d’un amb Hipnosi Clínica. La teva ment canviarà quedant satisfeta, sense ansietat i sense rebot.

Amb BGV, l’estómac s’acostuma a rebre menys menjar.

hipnosis-para-adelgazar-bgv

Ha arribat a tu el mètode més modern i eficaç per reduir pes per sempre”.

Et proposo un mètode que amb poc esforç, aconseguiràs uns bons resultats.

T’ensenyarem i t’implantarem en el teu inconscient nous hàbits d’alimentació. Coneixeràs per fi la sacietat, aquesta experiència que als grossos ens sona gairebé misteriosa: “Com pot ser que algú digui que no a un bon plat de menjar, tret que a l’estómac no en càpiga més?”

Anem a fer ús de tots els recursos que ens brinda les suggestions hipnòtiques i la reprogramació subliminar per a atacar el problema en la seva font, fent que disminueixi dràsticament el teu desig de menjar, i que la teva ment (on radicat veritablement el problema) se satisfaci amb molta menys quantitat de menjar, tal com succeiria si li haguéssim reduït quirúrgicament el teu estómac a menys de la meitat de la seva capacitat interior.

Com a professional de la BGV, t’acompanyaré en aquest camí perquè per fi aconsegueixis aprimar-te i sostenir en el temps, sense esforç els resultats obtinguts.

CENTRE AUTORITZAT PER A LA IMPLANTACIÓ DE LA BANDA GÀSTRICA VIRTUAL PER L’INSTITUT SCHAROVSKY

banda gastrica virtual terapia parbio magda sole

La BANDA GÀSTRICA VIRTUAL® no és una nova dieta i no competeix, per tant, amb cap altra dieta o pla d’alimentació que estiguis seguint o decideixis seguir: al contrari.

És l’aplicació pràctica de les tècniques d’hipnosi, suggestió i reprogramació subliminal de conductes per aconseguir un canvi estable als hàbits alimentaris perquè puguis complir la dieta que hagis triat sense tornar a engreixar-te en assolir el pes desitjat.

Aplicación Banda Gastrica Virtual Magda Sole online

Si tens qualsevol dubte ficat en contacte per poder ajudar-te.