Teràpia de freqüència

Què és la teràpia de freqüència?

“Si desitges trobar els secrets de l’univers, pensa en energia, freqüència i vibració.”

Nikola Tesla

La freqüència és el ritme i el nombre de vegades que es produeix un impuls elèctric o una ona sonora. Tot el que ens envolta, sense excepció (objectes, plantes, persones, etc.), té el seu propi camp de freqüència (o vibració).

D’aquí el nom del dispositiu de freqüències Healy

Com funciona la teràpia de freqüència?

La teràpia freqüencial o bio-ressonància, mesura la freqüència vibratòria d’un cos, persona, o òrgan, detecta la seva signatura freqüencial, per a localitzar aquelles alteracions de freqüències febles i procedirà a posar aquestes vibracions de nou en equilibri.

Consisteix a enviar una corrent sense dolor (denominada micro-corrent de freqüència específica) sobre la zona dels teixits danyats, amb la finalitat d’augmentar i ajustar la seva freqüència, accelerant el procés de curació.

La medicina de freqüència és una teràpia revolucionària no invasiva, no farmacològica i indolora sense cirurgia.

Beneficis de la teràpia amb Healy?

Això és el que permet a Healy, gràcies a aquest dispositiu mèdic controlat per qualsevol telèfon intel·ligent, canalitza freqüències de baixa energia en el cos, per a després alleujar el dolor, calmar les alteracions o iniciar un procés de curació reequilibrant les vibracions
Healy terapia de frecuencia
whatsapp_magda

Si vols més informació pots contactar per telèfon o per Whatsapp al 651 999 941

TRACTAMENT QUÀNTIC

  • Els diferents programes de freqüències emeten ones al teu camp bioenergètic millorant el flux d’energia entre cos, ment i ànima, tradicionalment conegut com a chi i prana.

 

  • La tecnologia quàntica permet analitzar l’estat de salut general d’una persona a distància, és a dir no cal que vinguin a la consulta,  i també mitjançant la persona podem fer teràpies a altres persones del seu entorn.