Psicoaromateràpia

La Psicoaromateràpia, és una branca de la aromateràpia que estudia l’acció de les aromes dels olis essencials sobre les reaccions emocionals i el comportament de l’ésser humà.

Els olis essencials han estat tradicionalment utilitzats en situacions emocionals especials

Saps que amb l’aromateràpia et puc ajudar a millor l’estat emocional i físic?

Les essències de les plantes, cadascuna amb el seu propi missatge, esperen a poder servir a l’home amb els seus colors, les seves substàncies actives i les seves aromes, contribuint així a aportar als temps futurs més harmonia, salut, alegria de viure i una consciència major. Atès que les plantes enfonsen les seves arrels en la terra i dirigeixen les seves fulles i flors cap a la llum, reben l’aliment de les energies del cel i de la terra, fent sorgir d’elles bellesa, color i aroma i transcendint en tot això als homes.

Els olis essencials utilitzats en aromateràpia, tenen la facultat de portar-nos benestar i dissoldre bloquejos que obstaculitzen el camí.

Olis essencials amb flors
Les recerques més recents indiquen que, mitjançant les olors, es desencadena les impressions sensorials més fortes, i que les essències aromàtiques influeixen directament sobre la nostra actitud psíquica.

La Psicoaromaterapia és una forma d’aplicació de l’aromateràpia, on ens centrarem en els beneficis que obtenim de les aromes dels olis essencials. Amb això aconseguim harmonitzar o sanar estats de desequilibri que estan relacionats amb les emocions i fins i tot amb l’espiritual.

L’olor i la potent energia que contenen (són extractes molt poderosos de plantes), conjuntament amb el treball conscient i present de qui busca solucions als seus problemes, fa que aquestes amistoses energies permetin de manera sorprenent prendre consciència del problema i sigui més fàcil trobar solucions.

Al centre de Teràpies Par Bio Lleida, personalitzem les essències que et poden ajudar per al moment present que estiguis vivint.

Si tens qualsevol dubte sobre la Psicoaromateràpia