Electropuntura – Equilibri dels meridians

Amb la Electropuntura Bioenergètica coneixem l’estat de l’organisme i amb els preparats bioinformatius retornem l’harmonia i l’equilibri.

Els preparats bioinformatius afecten l’organisme humà a dos nivells, ja que la part curativa, incideix directament en els òrgans específics i els processos del cos humà i la part informativa, és la que a través de la bioresonancia, elimina les causes de la malaltia.

Els preparats regeneratius d’ampli espectre, elaborats amb herbes medicinals, segons els últims coneixements de la fitoteràpia, psicotrónica, cristalterapia i també bioresonancia.

Aquests preparats altament concentrats estan fets, a més, amb una tecnologia especial. No contenen alcohol ni sucre, a més són aptes per als diabètics. Tots els components d’herbes que conté són diluïbles en aigua i també en alcohol.

KOROLEN

Meridians KOROLEN aquest compost d’herbes, energia dels cristalls i partícules informatives, harmonitza principalment el got governador del cor, pericardi, triple escalfador, connexió i la branca lateral de melsa, ronyons i del fetge. El meridià governador, es projecta des de l’eix central posterior del tronc fins al cap; aquesta via central repercuteix en el bon funcionament general de l’organisme i realitza la ”supervisió” d’aquest.
Korolen és un dels preparats del pentagrama més potent. En els quadres mes complicats podem aprofitar-nos de la seva actuació tan complexa. Regula el funcionament del cervell, gots sanguinos i la sang.

 

REGALIN

Meridià REGALIN afecta principalment als meridians del fetge, vesícula biliar, triple escalfador i al seu torn, al conjunt de problemes derivats del seu mal funcionament. Paral·lelament influeix en la via tendomuscular de l’intestí gros, la branca lateral de l’intestí prim a la bufeta, i la connexió del estomago amb la bufeta.

 

GYNEX

Meridians GYNEX harmonitza principalment el got concepció i la seva connexió, el triple escalfador, (ram lateral del pulmó), la seva connexió amb el estomago i l’intestí gros, via tendomuscular inclosa. Existeix una relació directa dels problemes del baix ventre amb les alteracions funcionals de la via de concepció.

 

VIRONAL

Meridians VIRONAL afecta principalment als meridians de pulmó, intestí gros, melsa, triple escalfador i connexió d’intestí prim. Les síndromes típiques relacionades amb el meridià de pulmó són: problemes respiratoris, tos, mal de coll, suors i molts més.

 

RENOL

Meridians. RENOL harmonitza principalment als meridians de ronyons, bufeta, melsa, via tendomuscular de triple escalfador, branca lateral de pericardi i així influeix positivament la insuficiència dels òrgans localitzats en aquests meridians.

 

Pàgina oficial de ENERGY ESPANYA www.energyuniverse2.es/productos/

Si tens qualsevol dubte sobre la Electropuntura