Descodificació dental

La descodificaci√≥ dental √©s una eina que ens permet posar-nos en contacte amb el nostre veritable √ČSSER.

L’estat de les nostres dents influeix en tres pilars de la salut:

  • la postura corporal

  • la nutrici√≥

  • l’equilibri energ√®tic-emocional

Descodificacio Dental Terapia ParBio Magda Sole

La Descodificaci√≥ Dental √©s una disciplina desenvolupada per l’odont√≤leg franc√®s Christian Bayer

La Biodescodificació, és una disciplina terapèutica que parteix de la base que els impactes traumàtics poden somatitzar donant lloc a diferents patologies i que, per a afrontar-les amb èxit, és necessari conèixer, reviure i afrontar aquests traumes gravats o codificats en el cervell.

Cal conèixer primer la seva existència, per a després eliminar els conflictes que solen gravar-se, codificar-se en el subconscient, encara que a nivell conscient no els recordem.

En la descodificació dental també es té en compte la relació que existeix entre les dents i els diferents òrgans del cos, ja que una afectació a una dent pot comportar alteracions en un òrgan i viceversa.

Encara que no es treballa directament amb els √≤rgans, √©s una eina √ļtil per a con√®ixer aquelles emocions que puguin agreujar-ho.

La descodificaci√≥ dental √©s una eina que pret√©n ajudar-te a prendre consci√®ncia d’all√≤ que manifesta el teu cos a trav√©s de l’estudi de les dents, les seves patologies i la seva posici√≥, perqu√® puguis posar soluci√≥ als conflictes i millorar la teva salut emocional i f√≠sica

La dent ens d√≥na un millor acc√©s a l’interior de nosaltres mateixos, i ens permet re-apropiar-nos de la nostra vida. Tota ter√†pia orientada cap al coneixement d’un mateix, cap a la presa de consci√®ncia, ens obliga a retrobar-nos amb el nostre sofriment. La dent est√† directament relacionada amb la nostra integritat, ens porta als nostres sofriments primordials, originals sense equ√≠vocs.

 

Si tens qualsevol dubte ficat en contacte per poder ajudar-te.