Biomagnetisme mèdic i Bioenergètica mèdica

El Biomagnetisme Ă©s un sistema terapèutic desenvolupat pel doctor Isaac Goiz Duran, en l’any 1988.

Biomagnetisme mèdic

Sabies que amb imants pots recuperar la salut?

Sabies que et puc ajudar amb el Biomagnetisme a distĂ ncia?

Amb el Biomagnetisme es va demostrar que aplicant imants d’una determinada força i polaritat en punts específics del cos, s’aconsegueix eliminar en poc temps virus, bacteris, fongs i paràsits causants de la majoria de les malalties.

Aquesta teràpia consisteix en la localització de punts d’energia alterats a l’organisme, que un cop reconeguts i confirmats aquells òrgans i teixits en desequilibri; el terapeuta aplica imants durant 10-15 minuts amb l’objectiu de corregir l’alteració iònica i retornant l’equilibri al cos.

L’aplicació dels imants no comporta efectes secundaris al nostre cos, no es necessari prendre medicaments i a més a més es compatible amb la medicina tradicional.

Aquest tipus de teràpia es diferencia de la medicina tradicional perquè permet determinar quins son els microorganismes patògens que causen la malaltia, mentres que la tradicional s’aproxima a la malaltia a través dels símptomes del pacient

A continuació, hi ha l’Entrevista on el Dr. Isaac Goiz, creador del biomagnetisme mèdic i la bioenergètica mèdica, explica com va descobrir el Par Biomagnetic:

Si tens qualsevol dubte sobre el Biomagnetisme médic