Sóc més Magda Solé del centre de teràpies alternatives ParBio, avui m’agradaria explicar-vos totes les teràpies que realitzem en el centre, totes elles tenen en comú buscar l’equilibri físic emocional, espiritual i energètic.

Magda Sole Terapeuta Terapies Alternatives Lleida botiga

Primer per a saber que està passant en el nostre organisme, aplico la teràpia Biocuántica Energètica Aplicada que ens dirà una àmplia informació, del perquè, el quan, des de quan, que és el que ens bloqueja.

¿Quina informació podem saber? Per exemple, si hi ha problemes digestius mancances de vitamines, minerals, oligoelements, si hi ha tòxics o que ho intoxica, si hi ha metalls pesants on estan com eliminar-los, que aliments creen un conflicte en el nostre organisme, quines emocions ens bloquegen i un llarg etc.

Amb les diferents teràpies que realitzem en el centre, complementem la sessió depenent de la necessitat del pacient aconseguint així, l’equilibri físic emocional, espiritual i energètic.

Que treballen les següents teràpies?

Biomagnetisme ens ajuda a restablir el Ph dels òrgans que estan alterats i aconseguir l’equilibri del nostre cos.

Descodificació Emocional que ens permet localitzar totes aquestes emocions que s’han quedat gravades en les nostres cèl·lules i estan bloquejant el nostre cos d’alguna manera i fa que no estiguem bé.

Auriculoteràpia amb aquesta teràpia es treballa tot el cos, aconseguim l’equilibri de les línies alterades i els òrgans que passen per elles, eliminant el dolor, adiccions, contractures musculars, ciàtica i un llarg etc.

Desbloqueig Energètic, equilibrem el nostre camp energètic CHACRAS i així a restablir l’alegria i el benestar.

Pegats per a aprimar estan fets amb algues i ens serveixen per a baixar el greix localitzat en punts molt concrets del nostre cos.

Magnetoterapia treballem les contractures musculars, esquinços, dolor localitzat, són imants molt petits amb una potència de 800 gaos, els posem en la zona on s’ha de treballar amb un adhesiu antial·lèrgic i amb això podem dutxar-nos i fer vida normal.

Electropuntura (Supertronic) és, un aparell amb el qual podem conèixer l’estat dels nostres òrgans interns i podrem recuperar les funcions d’òrgans i sistemes que es trobin fora de la seva freqüència vibracional i ens dóna tota la informació que necessitem per a restablir l’equilibri.
Saber Menjar és molt important saber el que menjar, com menjar i quina quantitat. Depèn de quina mena de metabolisme tinim, assessorem quins aliments són més aconsellats, quantitats etc. Assessorem per a tenir una bona educació alimentària.

Psicoaromaterapia. Despertem el que està adormit i ho estimulem a través de les aromes per a sanar els bloquejos.

Teràpia a distància. Si entenem que la malaltia és un bloqueig energètic en el nostre cos i per a treballar aquests bloquejos, no és necessari el contacte físic.
Les persones que no poden desplaçar-se al centre per distància, malaltia o qualsevol altre tema, que sàpiguen que treballem l’energia i per això, no és necessari el contacte físic.
Per a fer la teràpia, jo necessito una sèrie d’informació per a poder treballar a la persona, ens posem en contacte, i a partir d’aquí, començar fer el treball per a aconseguir recuperar el cos físic, l’emocional, l’espiritual i l’energètic.

Teràpia amb animals Per a treballar amb els animals, no és necessari que vingui les mascotes en el centre, jo puc treballar la seva energia i saber què està passant en el seu cos.

Descodificació dental cada peça de la nostra boca, té una informació, aquesta, pot ser heretada, o de vivències de cadascun, provocant una sèrie de problemes. Per exemple, ens posem l’ortodòncia, moltes vegades després del tractament les peces dentals es mouen i tornen a la posició inicial, si traiem la informació, no es torna a moure.

Ara hem introduït una nova teràpia que és la Teràpia de Ressonàncies, si tot tot tot té una vibració i quan aquesta vibració és alterada per qualsevol circumstància (patògens, emocions, ambient, energies etc.) podem millorar a través de programes determinats que ens diran perfectament que part del cos no vibra en ressonància per a així poder posar tot en el seu perfecte equilibri.

En el centre Teràpia Par Bio, estem sempre pendents de les novetats terapèutiques amb la finalitat de millorar la salut física, emocional, espiritual i energètica dels nostres pacients.

Chacras Magda Sole Lleida Terapias Alternativas